Erhvervs Rengøring omkring Kolding

DKB Rengøring er et rengøringsfirma etableret i området omkring Kolding. Her har vi hovedsæde og kontor, men dette betyder ikke at vi ikke hjælper byerne omkring. Vi kører glædeligt ud til dig og hjælper dig med rengøring.

Det vigtige ved en god erhvervs rengøring er at rengøring skal kunne beskytte flere og forskellige mennesker. Vi fjerner mere end blot snavs, da der gemmer sig støv og bakterier, som kræver en god rengøring før de forsvinder. Derfor er det vigtigt at man som erhvervsdrivende har en aftale med et rengøringsfirma engang om ugen til at kunne varetage en essentiel opgave og opretholde en sund arbejdsplads. Når vi kommer ud til dig starter vi med at få os et overblik og en forventningsafstemning, som gør at vi er 100% med på hvad der skal ske og hvad dine krav til rengøringen er.

Vi går meget op i at kunden forstår hvad de får, så om det er kontorrengøring eller firmarengøring, så kommer vi gerne ud og tager et kig og giver dig et uforpligtende tilbud på hvad det vil koste for os at løse din opgave. Så kan vi give dig et bedre indeklima. Tæpperens og møbelrens er essentielt for det gode indeklima, så hvis du har nogle gamle tæpper eller brugte møbler, så kan de få nyt liv og skabe et godt indeklima ved en grundig rengøring.

Vi kommer igennem følgende på en grundig erhvervs rengøring:

  • Tæpperensning
  • Gulvvask
  • Støvsugning
  • Vinduespudsning

Selv hvis du har mere du ønsker rengjort, så kan vi altid aftale det. Der er ikke to aftaler der er ens, så vi er meget fleksible og ved at dit behov kommer i første række.

Hvis du nu har læst denne artikel og overvejer at få rengøring, så besøg vores hjemmeside om erhvervs rengøring.

Vi kommer også ud og laver privatrengøring og industrirengøring, så uanset din situation, så kan DKB Rengøring hurtigt komme hen til dig og hjælpe dig med en miljøvenlig løsning på rengøring.