PC-MAC Servicecenter Hellerup – Leverandør af Software til privat og erhverv

0

Hos PcMac Servicecenter i Hellerup har vi specialiseret os i support og forhandling af software til private og erhverv til gode priser. Vi sælger software systemer til både pc og mac, og vores sortiment består hovedsageligt af styresystemer og kontorprogrammer.

Vores produkter er af høj kvalitet, og vi forhandler kun kendte mærkevare. Vi har i mange år forhandlet Windows og office fra verdens største softwareleverandør Microsoft.

På vores webshop forhandler vi flere udgaver af windows styresystemet som Windows 7, Windows 8 og Windows 10. Du finder også flere udgaver af Microsoft office pakken som office 2010, office 2013, office 2016 og office 2019.

Vi forhandler sikkerhed og antivirus software fra Kaspersky Lab, som flere gange er kåret som det bedste produkt af uafhængige AV-Comparatives. Virksomheden er Microsoft Gold Partner i sikkerhedsløsninger til Windows.

Sikker handel

På vores webshop pcmac.dk går vi op i at du skal have den bedste oplevelse, og det er vigtigt at du føler dig tryg når du handler hos os. Derfor er vi selvfølgelig medlem af Foreningen for Dansk internet handel (FDIH). Vi er samtidig en e-mærket godkendt webshop, som lever op til e-mærket krav, og vi følger deres anbefalinger.

hurtig levering

På vores webshop har vi lynhurtig levering, da de fleste af vores software produkter leveres digitalt. Du bestiller produktet og downloader herefter den købte software på få minutter.

Leave A Reply

Your email address will not be published.