Husk dette når du starter ved psykolog

0

Annonce

Hvis det er aktuelt for dig at starte ved psykolog, så er der flere ting, der kan være gode at vide på forhånd. Dem kommer vi til at opremse her, så du kan få den bedst mulige oplevelse, når du begynder i terapi. 

Find en psykolog som skræddersyer terapien 

Alle mennesker er forskellige, og det bør ethvert terapiforløb også afspejle. Det er derfor også et stort plus for dig, hvis du kan komme til en psykolog, som vægter, at terapien skræddersyes til netop dig. Det vil nemlig betyde, at det er dine behov, som er førsteprioriteten, når du skal have hjælp ved psykologen. 

Find en psykolog du er komfortabel ved

Det er et absolut must, at du er komfortabel ved den psykolog, du begynder med. Ellers vil du nok hurtigt opleve, hvordan du ikke har det godt med at dele personlige ting, du måske ikke har delt med mange andre. Forudsætningen for at du får den bedst mulige hjælp vil nemlig oftest være, at du også tør åbne dig op i terapien. Tag derfor også en aktiv beslutning om at vælge en ny psykolog, hvis ikke det fungerer ved vedkommende, du starter ved.  

Find den “den rette” psykolog

Med den rette psykolog menes der, at du vælger en psykolog, som har erfaring med den udfordring, du ønsker hjælp til. Det kan nemlig sikre dig den bedst mulige hjælp, da psykologen har arbejdet med lignende forløb før. Hvis du allerede er helt klar over, hvorfor du opsøger en psykolog, så læs gerne på et par stykkers hjemmeside. Her kan du nemlig finde flere informationer omkring, hvilke områder, psykologerne arbejder med.  Hvis du gerne vil vælge mellem dygtige psykologer i Odense, så kan du med fordel starte med at undersøge denne psykolog. Det er især aktuelt for dig, som ønsker hjælp til behandling af angst eller stress.

Leave A Reply

Your email address will not be published.