Skinsense et univers til hudpleje

Der findes flere forskellige muligheder, for at få plejet din hud, dine vipper og andre kosmetologiske behandlinger i Herning, som er med til at sikre det resultat som du ønsker. Hos Skinsense i Herning finder du et bredt univers, som er dedikeret til hudpleje. Skinsense rummer både hudplejebutik, klinik og webshop. Skinsense er startet af to speciallæger, som har en ph.d. i hudsygdomme. Missionen for klinikken er at hjælpe dig til, at opnå den smukkeste og sundeste hud. For at du bliver tilfreds med dit resultat har Skinsense udviklet den mest avancerede hudanalyse på markedet. Alle medarbejderne er uddannet kosmetologer, samt undervist og efteruddannet af Skinsenses to hudlæger, så du kan få den bedste rådgivning forud for din behandling. Ved at Skinsense både har en hudplejebutik, klinik og webshop, har du mulighed for at få rådgivning, udført behandling samt købe produkter med hjem på samme tid.

Ønsker du et naturligt look?

Skinsense tilbyder lashhlift, som er et semi-permanent vippebuk, der giver dig et naturligt look. Det holder i 4-6 uger. Dine vipper vil opleves naturlige, længere, tættere og flottere. Det er grunden til at mange kunder i Herning, vælger denne form for behandling.

Lashlifts behandlingen foregår på den måde, at dine vipper bliver løftet og bukket skånsomt, på den måde tager dine vipper ikke skade af behandlingen. Vippebuk behandlingen gør at du slipper for at skulle bukke dine vipper hver dag. Det er også et godt supplement til make-up, som kan være med til at skade din hud. Ønsker du at dine øjne bliver mere intense, og slippe for at skulle bruge mascara, så er en lashlift behandling hos Skinsense den rette behandling.

Har du derudover et ønsker om at opnå et endnu mere naturligt look, kan du vælge en brow lift til dine øjenbryn. Behandlingens formål er at forme din bryn “permanent”, og du vil derved opnå et mere fyldigt og naturligt udtryk, da du slipper for at skulle farve dine bryn hver dag.

En kombination af lashlift og brow lift vil både skåne din hud, men også give dig et mere naturligt look.

Kontakt klinikken

Leder du efter en hudplejeklinik, hvor du kan få professionel rådgivning og en behandling, som passer til netop dit ønske og hudtype, så er du til enhver tid velkommen til at kontakte klinikken på mail info@skinsense.dk eller telefon 97101080. Du er også velkommen til at besøge klinikken i Herning, på adressen Dalgas Plads 7 B.