Dødsbo købes på hele Sjælland

0

Står du med et dødsbo du ikke helt ved hvad er værd, eller ikke kan overskue at gøre rent så kan du med fordel kontakte LP Antik & Design. Her gåes der meget op i, at give dig en god oplevelse. De kommer gerne og vurdere hele boet eller dele af det. Købes hele boet sørges der altid for slutrengøring, afmelding af diverse services, arvestykker, rydning af garage, kælderum, loft og meget mere.

Har du nogle specifikke ønsker, så er dette intet problem. LP Antik og Design har over 20 års erfaring og viden med når der skal vurderes et dødsbo. Aftalerne bliver ALTID overholdt og du er meget velkommen til at kontakte dem for et uforpligtende tilbud på dit dødsbo. Der er også mulighed for fysisk besøg, hvis der er ting der lige skal vurderes.

Dødsbo købes på hele Sjælland. Enkelte effekter har også interesser såsom samlinger, unika møbler, sølv, gulv, Royal Copenhagen, Bing & Grøndahl eller lignende.

Er du i tvivl om noget som helst, kan du i hvert fald altid kontakte dem – Rydninger samme dag kan også lade sig gøre.

Leave A Reply

Your email address will not be published.