Danskerne maler deres hjem som aldrig før

2020 var et år som vendte om på rigtig mange ting. Både i Danmark og det store udland, så vi hvilken indvirkning Coronaen havde på vores samfund.

Hos os i Mal & Spar mærkede vi en stor efterspørgsel på renovationsprojekter i diverse danske hjem. Det giver god mening, da danskerne jo havde mere tid mellem hænderne og de samtidig var hjemme. Når vi kigger på dataen, så kan vi se, at der var rekord mange søgninger på maling i løbet af 2020 og slår de forrige år med mange 100%! Det kunne vi også mærke i butikken, hvor vi måtte løbe ekstra hurtigt i mange måneder af 2020.

Flere har medier har skrevet om nye trends under corona. Danskerne satte deres huse til salg, købte hundehvalpe og spillede brætspil – men de renoverede også deres lejligheder til den helt store guldmedalje. Vi oplever stadig stor salg i maling og vi har selvfølgelig en helt masse på lager stadig, både til loft, væg, radiator og meget mere. Hvis du også skal renovere din lejlighed, så kan du besøge vores hjemmeside på Malogspar.dk – rigtig godt renoveringsprojekt!