Hemmeligheden bag et godt terapiforløb

0

ANNONCE

Der er mange ting, der spiller ind på, hvad et godt terapiforløb er. Og det skal siges, at det selvfølgelig er utrolig individuelt, hvad der gør et forløb godt. Når det er sagt, så er der flere ting, der kan påvirke den oplevelse, du får. Derfor kan du også læse mere om det her – det kan nemlig guide dig godt på vej, hvis du selv skal i terapi. 

Er der en god forbindelse til psykologen? 

Relationen eller forbindelsen til ens psykolog har utrolig meget at sige for et terapiforløb. Det er selvfølgelig ikke ensbetydende med, at psykologen ikke må udfordre en, og at det ikke kan være følelsesmæssigt hårdt at gå i terapi. Men det har en stor betydning, at man føler sig godt tilpas ved den person, man sidder overfor, og at man tør betro sig til psykologen. Ellers kan det også være svært for en selv at få det udbytte af terapien, som man måske også håber på.

Møder psykologen dig i øjenhøjde? 

Det har også meget at sige, om psykologen møder dig i øjenhøjde. Det vil sige: Er der plads til, at du kan fortælle din egen livshistorie og at psykologen lægger vægt på din udlægning af dit liv? I sidste ende er og bliver du eksperten i sit liv, og derfor har din stemme selvfølgelig også rigtig meget at sige i terapien. 

Er der klare rammer for terapien? 

En tredje vigtig ting for terapien er også, om psykologen er god til at rammesætte terapien. Det er selvfølgelig ikke noget, du selv skal forholde dig til, når du sidder ved psykologen. Men det har meget at sige, at psykologen er god til at strukturere terapien og finde ud af, hvad du ønsker med terapien, og ikke mindst hvad du har brug for, så du får den bedst mulige hjælp. 

Kom godt fra start med Århus terapi

Hvis du ønsker at komme i Århus terapi, så har du alle gode muligheder for at komme i et godt forløb. Det er derfor også bare med at kontakte en psykolog, du kan starte hos.

Leave A Reply

Your email address will not be published.