Ny dansk stockfotoportal

Pepbercorn.dk er en ny dansk stockfotoportal, som gik i luften d. 1. november 2020.
Det er den danske fotograf Erik Refner, som er idémanden bag fotoportalen. Erik Refner er et særdeles velkendt navn inden for fotografiens verden – ikke bare i Danmark, men også internationalt. Han har vundet forskellige priser – f.eks. vandt han i 2002 den prestigefyldte World Press Photo Pris, som er en international pressefotokonkurrence, der har eksisteret siden 1955.
I 2003 blev han årets pressefotograf i Danmark, og i 2008 vandt han Cavling prisen, som er Danamarks mest prestigefyldte journalistpris.

Stockfotoportalen kan bruges af både virksomheder såvel som private.

Portalens koncept er at man betaler stykvis for hvert billede, man gerne vil bruge.
Der er altså ikke tale om én af de typiske abonnementsløsninger, hvor man hvert måned betaler et fast beløb, som man ofte ikke får gjort brug af, fordi éns behov er noget andet. Derfor er der både tid og penge at spare med dette koncept, da man har bedre kontrol.

Alle billeder på portalen er taget af professionelle danske fotografer, så du kan være sikker på at kvaliteten er helt i top.

Der er billeder i enhver kategori, du kan komme i tanke om.
Sat op i kategorier, som man kan søge på, hvilket gør det nemt at indsnævre sin søgning, og hurtigt finde det rette billede til dén situation, man står og skal bruge det i.

Ligegyldigt hvad du skal bruge billeder til – det kunne være din private blog eller hjemmeside, din webshop, så kan du helt sikkert finde nogle gode kvalitetsbilleder på portalen – pepbercorn.dk – som passer til lige præcis dit formål.

“Stockfotos” er billeder, man bruger, når man har behov for et billede til en specifik situation til brug på internettet, hvor man ikke selv har et billede, der passer.

Leder man på nettet og finder et tilfældigt billede, som passer, løber man ofte ind i dét problem at det billede, man har fundet er beskyttet af ophavsrettigheder. Og så har man ikke lov til at bruge det på sin hjemmeside, og hvis man bruger det alligevel, risikerer at få en stor bøde. Derfor er det en rigtig god idé at bruge en stockfototjeneste såsom pepbercorn.dk.