Sådan får du drømmehaven

0

Drømmer du også om en lækker have, hvor du sammen med familie og venner kan sidde og nyde de varme sommerdage her hjemme i Danmark? Der skal ofte ikke særlig meget til. Du kan sagtens rende rundt og lege anlægsgartner og ordne de ting du nu kan. Nogle gange er det blot små touch, som ændre hele udtrykket. Det kunne være det blot er nogle træer som skal fældes eller buske, som skal beskæres og andre gange kan der være behov for noget mere arbejde. Få lavet en havetegning og kom godt i gang med dit have projekt.

Indhent inspiration

Start med at finde inspiration på nettet. Man opdager hurtigt, ting man ikke lige selv havde tænkt over. Der findes flere steder på nette, hvor man kan hente inspiration til ens næste indretning/design. Et af de mest populære steder er Pinterest, her kan man blot søge efter havedesign eller andet, så vil man hurtigt finde en masse opslagstavler med mange flotte løsninger som du helt klar kan tage og indføre i dit eget have. Et andet sted er Instagram, hvor man hurtigt kan finde en masse profiler, som deler billeder af haver

Få designet din have

Når du nogle lunde dannet dig et overblik og fundet alt den inspiration du nu kunne, så er det om at få det designet.

Der findes flere måder at gøre det på:

1) Dyre computerprogrammer, hvor man kan købe adgang. Her kan det godt tage lidt tid at komme i gang, hvis man ikke helt har det store kompetencer. Disse dyre computerprogrammer kan hurtigt blive for avanceret, hvis ikke man har helt syr på det.

2) Paint eller andre gratis tegneprogrammer. Vi har stort set alle i vores unge dage tegnet diverse skitser i paint. Du kan hurtigt få tegnet en skitse over din have i programmer som paint.

3) Tegn det i hånden. Selv om du måske ikke er den store kunstner, så kan vi alle stort set tegne nogle skitser.

4) Spar din tid. Få en professionel anlægsgartner til at lave dine havetegning samt varetage de opgaver du ikke magter selv. Det kan være du skal have lavet belægning eller fældet træer, det er ikke altid lige nemt at gøre det selv. På denne måde sikre du også det bedste resultat.

Leave A Reply

Your email address will not be published.