Tekniker til fliserensning og algebehandling – Sådan finder du job

Har du mod på at arbejde ude det meste af året og bl.a. arbejde med rensning og algebehandling af fliser, tage, facader og terrasser – så læs med herunder.

Som tekniker til fliserensning og algebehandling kræver det ikke nødvendigvis en særlig uddannelse, men derimod mere at du er mødestabil, serviceminded og praktisk anlagt. Din erhvervserfaring er altså ikke afgørende, men det er en fordel hvis du har kendskab til arbejdet med renhold af ejendomme samt håndtering af værktøj og maskiner.

For at hjælpe dig med at finde et job som tekniker til fliserensning og algebehandling kommer ejeren af AlgeNord ApS Alexander Klæstrup herunder med hans anbefaling til at få job i faget.

OBS: Kontakt AlgeNord hvis du vil have: fliserens, tagrens, facaderens eller algebehandling i København og Nordsjælland.

Det skal du gøre før du ansøger hos virksomheden

Hos AlgeNord sætter vi pris på, at du som ansøger i første omgang har brugt lidt tid på at sætte dig ind i vores virksomhed ved bl.a. at læse vores hjemmeside igennem. Vi ser meget gerne at du har en god indikation om hvem vi er og hvad vi tilbyder og så har du måske endda også set et par af vores videoer eller tjekket vores sociale medier ud. På den måde kan du på forhånd se os lidt an og vurdere om vores arbejdsmiljø og evt. fremtidige kollegaer vil gå godt i spænd med dig. Det er for os rigtig vigtigt, at du selv har en god mavefornemmelse og motivation for at arbejde hos os. Og så er det selvfølgelig vigtigt at du kontakter os, hvis du skulle have et spørgsmål eller to, inden du ansøger.” – Udtaler Alexander, AlgeNord ApS

Hvilke kompetencer og personlige kvaliteter skal du have til jobbet?

Hvad angår kompetencer og dine personlige træk som tekniker til fliserensning og algebehandling ligner det jo de fleste andre håndværksfag. Forskellen er at der ikke er en direkte uddannelse, men i stedet læres du op i opstartsperioden. Har du erfaring fra et andet håndværk så bring det i spil allerede når du ansøger.” – Udtaler Alexander, AlgeNord ApS

Hvordan ser en dagligdag ud som tekniker til fliserensning og algebehandling?

En dagligdag bære præg af at du i egen bil tager ud til kunder og udføre den bedste løsning. Når arbejdet primært foregår ‘ude i marken’ anser vi hos AlgeNord at det er særlig vigtigt at dine personlige egenskaber afspejler selvstændighed, gåpåmod og omhyggelighed. Og så skal du trives med udendørs arbejde og tæt kontakt med kunder og kollegaer.” – Udtaler Alexander, AlgeNord ApS

Det bedste råd til at få job som tekniker til fliserensning og algebehandling

Vil du kaste dig ud i et arbejde som tekniker til fliserensning og algebehandling, vil mit bedste råd være at kontakte virksomheder uopfordret helst på telefonen og en opfølgning på mail med en kort personlig besked samt dit opdateret CV. Tag en uforpligtende snak hvor du fortæller lidt om dig, dine kompetencer og få så aftalt et fysisk møde. Det er det vi har bedst erfaring med hos AlgeNord, som mon ikke det også virker for dig!” – Udtaler Alexander, AlgeNord ApS

Læs også: Fem Tips Og Tricks Til Dig Der Er Ny På Jobmarkedet

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.