Derfor har du brug for en kloakmester

0

Kloaker er fyldte til randen med rotter, de er flittige til at bruge vores kloaksystemer til at bevæge sig rundt, finde føde, og søge ly for byens larm. Her drøner de rundt som små bakteriebomber, og spreder deres bakterier og smitsomme sygdomme, til stor irritation for byens kloakmester.

Medmindre man forsøger at lære 4 skildpadder karate i New Yorks kloaksystem, så er der ikke meget man kan bruge sådan en gnaver til. De bider ledninger over, de spreder sygdomme, og hvis du har en kæreste, så kan de også udgøre en reel trussel mod din hørelse, skulle den komme snigende uventet.

I Danmark anses rotter for en sundhedsrisiko, og derfor har vores kloakmestre massere arbejde med at få rottesikret vores kloaksystemer landet over. Problemet er at vores kloaker jo fungere som et slags undergrundssystem hvor rotterne, hvis de ikke bliver stoppet af en kloakmester, kan få lov til at vandre fra hus til hus, uden at skulle se solens lys.

Få hjælp af en autoriseret kloakmester

Hvis et kloakrør eller en faldstamme står åben, vil rotterne have fri adgang til dit hus, og de kommer til at være nogle flittige gæster hvis ikke du får monteret en rottespærre. En rottespærre skal monteres i dit afløbsystem så de sikre at rotterne følger samme rute som jeres spilde vand, nemlig ud af huset!

Som autoriseret kloakmester er det vigtigt at vide hvordan man får skovlen under de små smittespredere. Grundet det sundhedsskadelig aspekt i at have rotter rendende, har vi i Danmark gjort det til et lovkrav at der er rottespærre installeret.

Skulle der mod forventning ikke være nogen rottespærer bør du kontakte en autoriseret kloakmester der kan hjælpe dig med installeringen.

En kloakmester er specialiseret i drift og vedligeholdelse af rørsystemer, rørtyper og ledningsarbejde. Derfor er de simpelthen uundværlige når det handler om bekæmpelsen, og reduceringen af rotter i vores kloaker og sidste ende huse og haver. En kloakmester kan også stille diagnosen til dine rørsystemer, skulle du selv være i tvivl om hvorvidt der er opsat rottespærre nær dit hus. Så har du bare den mindste smule tvivl omkring rottesituationen i dit nærområde så kontakt en autoriseret kloakmester til at vurdere sagens omfang.

Leave A Reply

Your email address will not be published.