Betaler du for meget for din revisor, advokat eller bogholder?

0

Går du med tanker om at skifte revisor, advokat eller ekstern bogholder, så hjælper en ny gratis service dig med at finde den rette rådgiver til den rette pris. Brug 5 til 10 minutter på at lave en præcis beskrivelse af de opgaver du ønsker løst og hvilke præferencer du har. Så finder SimplyFind relevante rådgivere som er klar til at byde på din opgave.

Det kan være svært og uoverskueligt at finde en ny rådgiver. Mange gange er man tilbøjelig til at vælge den første og bedste man møder, eller får anbefalet. Det tager lang til at undersøge markedet og sammenholde pris og service.

Hos SimplyFind vender du denne process om, og lader rådgiverne byde ind på din opgave. Uanset om du søger en revisor, advokat, bogholder eller bankrådgiver, tager det ikke mere end 5 minutter at oprette en opgave som så sendes i udbud.

Du vil typisk få de første tilbud sendt inden for de første 24 timer og du er ikke forpligtet til at tage imod nogen af de tilbud du får tilsendt.

Find din nye rådgiver på simplyfind.dk

Leave A Reply

Your email address will not be published.