Asfalt- og betonarmering er en bæredygtig investering

Langtidsholdbare produkter til asfaltbelægning øger levetiden på asfaltveje, som i den moderne verden dagligt bliver udsat for tung trafik. Der kommer flere biler på vejene og det stiller krav til vejenes ydeevne. Klimaet har også en direkte påvirkning på vejenes slid og de revner, som opstår i overfladen. Den generelle temperatur i verden stiger, hvilket lægger pres på asfaltvejene, som bliver påvirket ekstremt i sommermånederne, hvor varmen i luften og fra dækkene på vejene slider hårdt på asfalten. Derfor er asfaltarmering vigtigere end nogensinde, og de korrekte produkter skal implementeres i vejene for at minimere revner- og huldannelser. 

S&P-reinforcement er en virksomhed etableret gennem virksomheden Simpson Strong Tie, og virksomhedens overordnede opgave er at forstærke bygnings- broer og anlægskonstruktioner, men også asfalts forstærknings løsninger. Virksomhedens produkter er fremstillet i S&Ps anlæg og sælges med det samme til slutkunden. 

Beton  armering er når der indstøbes stålstænger i betonen. Det kan f.eks. være et rionet som holder fast i konstruktionen med afstandsholdere for at skabe sammenhæng i underlaget. Beton armeringen i form af et rionet, reducerer chancen for revner i betonen efter endt montering. 

Ved effektiv implementering af stærk armering, er både en bæredygtig løsning, men også en økonomisk løsning. Det er en investering i fremtiden, hvor revner og sprækker minimeres / reduceres så levetiden forlænges.