Tømrer på Fyn – Lebæk A/S

0
Billede af Lebæk A/S’ logo

Kigger du efter tømrer på Fyn? Led ikke videre, Lebæk A/S er tømrerfirmaet på Fyn, der vægter kvalitet højest. Siden 1998, har vi løst en bred vifte af tømrer- og snedkeropgaver på Fyn. Vores kunder er alt fra private personer til offentlige institutioner og virksomheder. En fællesnævner for vores kunder, er at de vægter kvalitet over alt andet. Det er derfor, at de har valgt Lebæk som deres tømrer på Fyn. Vi sætter pris på alle opgaver, uanset størrelse. Vi elsker at hjælpe med den offentlig totalentreprise, som vi har vundet i udbud, lige så meget som vi elsker at renovere en kundes badeværelse. Vi er din tømrer på Fyn, der vægter den gode kunde relation og kvalitet over alt andet.

Vi sætter en dyd i at arbejde med bindingsværk på Fyn, hvor vi udfører kvalitets arbejde på bindingsværks bygninger og fredede bygninger. Fredede bygninger og generelt bindingsværk har en kæmpe betydning for os, og vi har renoveret og rekonstrueret mange af disse rundt i hele Danmark. Vi har derfor sammensat et dedikeret og specialiseret hold af medarbejdere til at udføre disse jobs, da det kræver indgående kendskab for at man, professionelt og ordentligt, kan rekonstruere og renovere gamle kirker.

Da vi har været i gang siden 1998, skaber dette en tryghed hos vores kunder. Hvert projekt er unikt, hvorfor vi også råder over vores eget store og yderst moderne snedkerværksted, som gør det muligt for os at udføre samtlige former for specialopgaver, såsom renovere kirketårne.

Når du skal bruge en tømrer på Fyn, så tøv ikke med at kontakte os. Vi vil hellere end gerne rådgive og give professionel vejledning til dit næste projekt, såvel stort som småt. Kontakt os på +45 40 45 85 52 eller besøg os på https://lebaek.dk

Vi ser frem til at høre fra jer.

De bedste hilsner,

Teamet bag Lebæk A/S  

Leave A Reply

Your email address will not be published.