Få meget mere underholdning på Netflix med en VPN-forbindelse

Netflix er den absolut mest populære streamingtjeneste i Danmark og på verdensplan. Men udbuddet af film og serier svinger meget fra land til land. Nogle lande har masser af indhold mens andre lande må tage sig til takke med et forholdsvist begrænset filmudvalg.

Danmark er desværre et af de lande, der har et forholdsvist begrænset udvalg, og derfor kan man ret hurtigt ende med at køre træt i tjenesten.

Heldigvis findes der dog en nem og enkelt metode til, at åbne op for et langt større film- og serie kartotek.

Hvis du bruger en VPN kan du nemlig koble på en server i et hvilket som helst land på kloden, og dermed kan du få Netflix til at tro, at du befinder dig et helt andet sted end i Danmark.

De fleste vælger en server i USA, når de skal streame Netflix, og det skyldes helt enkelt at USA er det land i verden med absolut flest film og serie titler.

Sådan ser du Netflix via en VPN-forbindelse til et andet land

Det første du skal gøre er, at anskaffe dig en VPN, og her er det langtfra lige meget, hvilken du vælger, hvis du vil være sikker på at få en god streaming oplevelse.

Det er nemlig ikke længere alle VPN-forbindelser der kan bruges til at streame Netflix i andre lande.

Netflix er nemlig begyndt at slå hårdt ned på VPN-udbydere ved at blokere for deres servere, og det har desværre betydet, at rigtig mange udbydere har måtte bukke under for presset. Du kan læse mere om dette fænomen på Techradar.

Du skal derfor sikre dig, at den pågældende VPN-udbyder hele tiden sørger for at der er servere til rådighed, der ikke er blevet blokeret af Netflix.

Tjenesten skal også være superhurtig og stabil, hvis du vil undgå irriterende pauser og afbrydelser.

Der findes flere gode VPN-udbydere til Netflix, men de tre p.t. bedste er ExpressVPN, NordVPN og Surfshark. Du kan evt. læse mere om de bedste VPN-tjenester til Netflix her.

Når du har installerer en VPN på din computer eller smartphone, er fremgangsmåden nem og ligetil.

Du skal blot åbne VPN programmet og koble dig på en amerikansk server. Efterfølgende vil du straks blive præsenteret for det samme indhold på Netflix, som hvis du sad i USA.

Hvis du på et tidspunkt vil tilbage til det danske Netflix, logger du blot af den amerikanske VPN-server igen.