Legehuse i mange varianter!

0

Legehus.dk har udvidet sortimentet og kan nu afsløre spændende nyheder indenfor legehus-kategorien.

Martin model 1 legehus

Legehuse uden fordyrende mellemled!

Da legehus.dk udelukkende er en webshop, bliver prisen på legehusene ikke påvirket af alle de omkostninger det koster at skulle drive en fysisk butik. Samtidig er det let for kunderne at komme i kontakt med virksomheden, da man blot henvender sig via mail eller telefon og ikke behøver drage ud til en fysisk lokation.

Hurtig levering af lagervarer

Flere af legehusene der bliver solgt på hjemmesiden bliver købt hjem til lager, således at kunderne hurtigt kan få leveret deres ønskede legehus. I år 2020 har der dog været en enorm efterspørgsel på visse legetårne og legehuse, pga. Covid-19. Det har gjort at de normale leveringer fra producenten stort set er blevet forudbestilt, inden de har ramt lageret. Dvs. at kunder der bestiller efter sådan et læs, vil skulle vente i rigtig lang tid på den næste levering.

Forskellige prisklasser

Legehus.dk sælger legehuse i forskellig kvalitet og dermed også til forskellige priser. Nogle af legehusene er godkendt til offentlige legepladser og institutioner, hvilket gør at prisen selvfølgelig vil være noget højere end på klassiske legehuse til private. Der er også stor forskel i kvalitet og pris på legehuse til private. Der findes produkter til de prisbevidste og til dem der går meget op i kvaliteten. Det kan selvfølgelig være svært at vurdere på en hjemmeside, men prisen kan her bruges som et godt pejlemærke. F.eks. skal man ikke forvente et premium legehus når man bestiller et til 1495kr, men det kan være at det er lige hvad denne kunde skal bruge. Det gælder bare om at forsøge at forventnings-afstemme så godt som muligt. Selvom det kan være svært når det er online. Legehus.dk er en del af jmkiil.dk og samarbejder derfor tæt med dem.

Leave A Reply

Your email address will not be published.