Boligindretning 2020: Komfort er det nye sort!

2020 har været et vanskeligt år for mange – ikke nok med at sensommeren har været absurd varm, men oven i det hede vejr har mange også måtte tilbringe mere og mere tid derhjemme i sin bolig, efterhånden som den hærgende pandemi er skyllet hen over kloden i bølger.

Dette har ført til en række ændringer indendørs hos mange boligejer, der har indrettet deres hjem efter de nye forhold. Danskerne har nemlig ikke blot valgt at kaste sig over gør-det-selv-projekter og havepleje, som afspejlet i det rekordhøje salg af materialer til sådanne foretagende, de har også valgt at skærpe deres fokus på komfort i hjemmet. 

Indretning: Fra futuristisk minimalisme til hjemlig hygge

Det minimalistiske look og det nordiske design har i 2020 måtte vige pladsen for den nye deltager i ræset om at være det herskende look indenfor boligindretningsverdenen. ”Hjemlig hygge” er en nostalgisk stil, vis mål er øget velvære i hjemmet, via. en kombination af elegance og god gammeldags dansk hygge.

Et eksempel på dette er hvorledes de simpelt designede barstole i sorte og grå toner, har måtte vige for sommerens nye konkurrent. Den gode gammeldags gyngestol! 

Med nyt design der giver dem et udseende der falder perfekt i tonen med de eksisterende stile som hersker på det danske designmarked, er gyngestolene fra Eames et godt eksempel på nutidens udvikling. 

Eames serien er udviklet af Vitra, som er kendt for deres evne til at puste nyt liv i gamle favoritter. Dette repræsenteres gennem deres udsagn om at stile efter: ” designs from another era that are still in production today and continue to move and inspire us”.

Hvis du ligesom mange andre syntes at det lyder som en fantastisk ide at inviterer dette gamle designstykke ind i dit hjem så find en lækker eames gyngestol her.

Det er dog ikke kun gyngestolen der har gjort sit comeback, men også en række andre klassikere såsom lænestolen – om end ikke helt i samme form som før.

Så har du lyst til at hoppe med på moden og få din boligs indretning til at afspejle dette underlige år hvor hjemmet har fået en større rolle end nogensinde i vores liv, så sigt efter komfort: Det nye sort.