Lej billige malerier

Kunst pryder utrolig mange vægge rundt i de danske hjem. Men der er meget forskel på størrelse, kvalitet og hvad de har kostet. Hos Last Touch ApS får du billige malerier, som samtidig er helt unikke og malet af profesionelle danske og internationale kunstnere. I det online galleri, er der over 1.000 malerier, som ikke findes andre steder. På grund af de lave omkostninger ved et digitalt galleri, kan du altså købe dine malerier utrolig billigt.

Leje af malerier

Hos Last Touch kan du også leje dit maleri, hvis det er for dyrt for dig at lave en engangsinvestering i din kunst. Du kan leje malerierne fra helt ned til 50 kroner om måneden. Der er ingen binding, gratis levering og du kan bytte maleriet ud så snart du har lyst. Du kan endda købe det, hvis du virkelig finder maleriet flot at se på og noget du vil have permanent.

Det er noget helt unikt fra mange andre gallerier.

Kunst der pryder dine vægge

Her får du altså et online galleri med over 1.000 malerier der virkelig kan pryde dine vægge. Der er abstrakte malerier, der kan give et stort pift i stuen, hvor du hele tiden kan danne dine egne meninger. Der er street art malerier, hvor man virkelig kan se kunstneren og hans idéer bag. Sagt på en anden måde, så er der noget for enhver smag.

Da det er et online galleri, er der ikke et decideret showroom, men du kan se alle de billige malerier alligevel, efter aftale på vores lager i Aarhus. Du kan som udgangspunkt besøge os alle ugens dage, men du skal dog huske at ringe i forvejen, da der ikke er nogle decideret åbningstider.