Få en super oplevelse med adventure golf i Golfskoven

Aarhus har fået en af verdens største indendørs adventure golf baner. Nærmere bestemt åbner Golfskoven dørene op for minigolf den 1. august i Højbjerg syd for Aarhus.

Der findes ganske rigtigt flere adventure golfbaner rundt omkring Danmark, men Golfskoven bliver den første af sin slags, som kommer til at ligge under tag. Du får altså følelsen af at være inde i en golfskov. Det er også den eneste indendørs bane i verden, der er godkendt til at må holde verdensmesterskaber i minigolf.

Meget mere end minigolf

Adventure golf er storebroderen til minigolf, som forener det bedste fra golf og minigolf i en smuk sammenkobling. Her får du det gode underlag, større baner samt forhindringer du kun finder i golfen. Minigolf kommer ind i billedet, når vi snakker om selve køllen og bolden der spilles med. Du får ganske enkelt golfens sidste slag inde på greenen samlet på 18 huller.

Her kommer du i den rette skovstemning

Med minigolf hos Golfskoven, kommer du i den helt rette stemning. Lige fra jagthytten i ydrekanten af skoven, til caféhøjen i midten af de 18 huller får du følelsen af, at være inde i en skov imens du hygger med venner og famile.

Jagthytten kan danne rammerne for en fødselsdag, firmaarrangement og/eller polterabend både før og efter et slag adventure golf.

Golfskoven ligger perfekt til busforbindelser, hvor både 6a og 17 går nærmest lige til døren. Book allerede nu tid til et slag adventure golf i Golfskoven – Det bliver utrolig hyggeligt, og åbningsweekenden 1. samt 2. august byder på gratis pølser og drikke til de fremmødte.

Comments