Skab større sikkerhed i din virksomhed med ID kort

0

Sikkerhedsforanstaltninger griber i stadig stigende omfang om sig i mange virksomheder, og med decideret lovbestemte krav om ID kort til alle medarbejdere, oplever flere og flere brancher at besværet er stort og ikke mindst, at udgiften til administrationsomkostninger stiger.

Men sådan behøver det ikke at være, for ID kort kan faktisk produceres for en meget lille penge, og så er den tilmed inden for rækkevidde og yderst fleksibel.

Hos IDonline printer du selv dine ID kort

Ofte findes der forskellige bud på ID kort løsninger. Det handler i bund og grund om, hvilke ønsker og behov du har til dit ID kort. Men når priserne er så lave, som de er hos Idonlige, er der ingen grund til at gå på kompromis med kvaliteten.

Hos Idonline erhverver man sig kort og godt en eksklusiv Zebra printer, som kan printe forskellige typer ID kort. Således er det muligt at printe almindelige ID kort, hvor navn, afdeling og andre essentielle informationer er påtrykt. Disse ID kort er i kvalitet og størrelse meget lig diverse kreditkort og til eksempel det danske sundhedskort, som vi kender det.

Det er også muligt at printe ID kort med små elektroniske enheder i. Sådanne ID kort giver adgang til aflåste områder på arbejdspladsen. Det er især anvendeligt og tidsbesparende der, hvor adgangsgivende koder eller lignende er nødvendigt for at passere gennem døre eller øvrige aflåste områder. Det gælder for begge typer ID kort, at det færdige produkt er lamineret og samtidig vedhæftet en fleksibel låsemekanisme, som kan sættes hvor som helst på tøjet, på tasker eller lign.

ID kort skaber tryghed og sikkerhed på din virksomhed

Jo større virksomheder er, desto større er det reelle behov for at udstyre ens medarbejdere med letgenkendelige ID kort. Desuden er gevinsterne ved at udstyre ens medarbejdere med ID kort faktisk også ganske betragtelige. Ikke alene skabes der en større gennemsigtighed og sikkerhed ved at anvende individbaseret ID kort på selve arbejdspladsen – der skabes også en større tryghed, en let genkendelighed og en umiddelbar relation mellem virksomhedens mange medarbejdere.

idonline.dk kan du læse mere om den fleksible Zebra printer. Det er også her, du finder svar på, hvordan du nemmest kan udstyre alle dine medarbejdere og besøgende med professionelle ID kort.

Leave A Reply

Your email address will not be published.