MC begravelse

MC begravelse – ligkørsel på motorcykel

For nogle har motorcyklen været den store passion i livet, og noget man har haft som omdrejningspunkt sammen med en masse andre ligesindede.

MC begravelse er en mulighed for dem, hvor motorcyklen har været en væsentlig del af livet, og som gerne vil tage afsked med livet på en lidt utraditionel måde. Med MC begravelse sørger vi for at den sidste tur også foregår med motorcykel.

MC-begravelse bruges almindeligvis til kørsel i forbindelse med højtideligheden for den afdøde.

Her er det oplagt at familie og venner følger kisten på vej med en kortegekørsel, hvor der gøres forskellige stop undervejs på steder, som har haft en vis betydning noget for den afdøde. Det kunne fx være afdødes hjem, MC-klubben, eller lignende steder, der har stået den afdøde nær.

Kørslen arrangeres efter de pårørendes ønsker.

Byens Bedemand tilbyder udover MC begravelse også almindelig rustvognkørsel.