Indbrudsikre dit hjem

0

Så undgå indbrud i løbet af ferien

Når du tager en ferie, begynder tyvene at arbejde. Og når du ikke er hjemme, synes tyvene at det er en god idé at besøge dig. Selvfølgelig skal du ikke være så gæstfri – men et af de mest effektive våben mod indbrud og tyveri er faktisk venlighed.


Kan du sikkert tage på ferie uden at bekymre dig om indbrud?

Når vi rejser, øges antallet af indbrud. For når du ikke er hjemme, er det let for tyve at bryde i fred og forsvinde med alle dine værdigenstande. Eller måske ikke?

Det afhænger af, om du har sikret dit hjem mod indbrud. Og hvis du allerede har indgået en aftale med dine naboer, leveret gode låse, tyverisikrede vinduer og døre, forebyggende belysning og måske endda en tyverialarm, så kan du slappe af i liggestolen på Mallorca. Din tyverisikring er top – og risikoen for indbrud i dit hjem er minimal.

Hvis du ikke har gjort alt det, skal du læse videre her:

Indbrudssikring- hvis det er mere end en uge til din ferie
Se på dit hus gennem tyvens øjne: Hvis du skulle bryde ind i dit eget hjem, hvor ville du starte? Det kan være den gamle, nedslidte kælderdør, den ulåste terrassedør eller gennem vinduet på bagsiden af ​​huset, hvor en tyv kan bryde i fred og ro.

Her skal du sørge for, at indbrudstyven er sikker, så det bliver mere kompliceret at bryde ind i det. En forsinkelse på kun tre minutter får de fleste tyve til at give op.

Hvis du ikke kan sikre hele huset, skal du starte med det mest indlysende: en terrassedør uden en lås eller et vindue, der ikke er sikret, og som er skjult for vejen og naboerne. Du kan også bruge en låsesmed til hjælp. Norh sikring er en låsesmed på Vesterbro der hjælper med indbrudsikring i København.

Leave A Reply

Your email address will not be published.