Deler minder og planter træer på én og samme tid

0

I en globaliseret verden hvor relationer breder sig udover landegrænserne, er fotobøger en simpel vej til at være sammen hver for sig. Dette mener folkene bag SubBook også skal kunne lade sig gøre med en god, grøn samvittighed uden at gå på kompromis med brugervenligheden.

At være sammen hver for sig

Fotobøger er nutidens svar på de gamle fotoalbummer og i en tid, hvor der tages flere billeder end nogensinde før, er der kun kommet større fokus på forevigelsen af fotominder. Især nu hvor udlandsrejser og større begivenheder er blevet udskudt, bruges fotobøgerne til at mindes alt fra ferier til fødselsdage og ikke mindst til at dele minderne med familie og venner.

Med levering til hele Europa har folkene bag danske SubBook forsøgt at nå relationer på tværs af landegrænserne ved at give deres brugere mulighed for at dele minder med venner og familie fra både nær og fjern. Og for at passe ind i brugernes travle hverdag foregår opsætning og bestilling af fotobøgerne direkte fra telefonen, så der er nem adgang til kamerarullen. Delingen af minder skal dog ikke være på bekostning af miljøet, og derfor sigter teamet også efter at være den grønnere løsning.

Med SubBooks app laver du dine fotobøger direkte fra telefonen.

Et grønt stykke arbejde med One Tree Planted

Med tanke på de miljømæssige spor, som produktionen af fotobøger efterlader, har SubBook teamet op med organisationen One Tree Planted. Samarbejdet betyder, at organisationen planter et træ for hver tredje fotobog en kunde bestiller via SubBook-app’en. Medstifter og CEO Nicklas Bødtcher-Hansen fortæller, at de altid har haft bæredygtighed for øje og forklarer, at ”det var en fundamental ting for os at have grønne initiativer”. Derfor var samarbejdet et oplagt skridt på virksomhedens vej mod grønnere fotobøger.

Indtil nu har de sammen med deres brugere plantet 500 nye træer i nogle af verdens mest udsatte skovområder, men dette er blot et delmål. Med åbningen til det europæiske marked håber de på at kunne nå endnu længere med deres bæredygtige profil: ”Vi arbejder stadig mod grønnere initiativer, og nu hvor vi har lanceret internationalt, kan vi komme til at plante endnu flere træer” beretter Nicklas Bødtcher-Hansen. Man kan læse mere om det grønne arbejde og SubBook’s app og fotobøger på deres hjemmeside www.subbook.com eller finde app’en i App Store eller via linket her lnkd.in/drpYg7r.

Leave A Reply

Your email address will not be published.