Undgå optagede parkeringspladser med parkeringskontrol

0

Som beboer i et boligselskab, medarbejder hos en virksomhed eller bare gæst hos et sted, hvor du har behov for at kunne parkere, er det irriterende, når der ikke er ledige pladser. Med parkeringsopsyn undgår du de gener, der opstår, når det ikke er muligt at finde en parkeringsplads.

Parkeringsvagter er ikke blot personer, der udskriver bøder til højre og venstre for at chikanere byens borgere. De er med til at sikre, at der er ledige parkeringspladser, så det er muligt at parkere i nærheden af det sted, man skal besøge.

Uanset, om det er i det offentlige rum, hos en boligblok, en institution eller en privat virksomhed, er det fornuftigt at gøre brug af parkeringskontrol, da det sikrer, at pladserne ikke bare optages af bilister, der ikke har et reelt ærinde.

Parkeringsselskab tilbyder parkeringskontrol

COPARK tilbyder gratis parkeringskontrol

COPARK er et danskejet parkeringsselskab i København, der tilbyder gratis parkeringskontrol. Hos dem indgår du en aftale uden binding, hvorefter de varetager dit parkeringsareal, så dine medarbejdere, beboere eller gæster har mulighed for at kunne parkere.

Det er gratis at oprette en aftale, og du kan tilmed få penge ud af det, da du får en vis procentdel af de gebyrer, der er på parkeringen. Hvis du vælger et parkeringsselskab, der er ejet af udenlandske pensions- eller investeringsfonde, vil det typisk ikke være muligt, da lever af de penge, der genereres via gebyrer.

Du kan selv styre reglerne for parkeringskontrollen

Hvis du driver en virksomhed, bestyrer et boligselskab eller en institution, er det vigtigt, at du kan sammensætte et sæt regler, der gør sig gældende for parkeringsarealet. Alternativt vil du ikke kunne drage samme fordel af tilbyde de besøgende optimale parkeringsmuligheder.

Hvis du udelukkende ønsker, at der kan parkeres i et bestemt tidsrum, er det blot at gøre opmærksom på det, hvorefter parkeringsselskabet vil stå for at håndhæve reglerne. Det gør sig gældende, uanset hvilke regler du har.

Samtidig vil parkeringsselskabet stå for at udarbejde og montere skilte, der gør opmærksom på de gældende regler, så du stort set ikke skal gøre noget selv. Det eneste, du skal gøre, er at registrere de personer, der har tilladelse til at parkere på området.

Uddannede og uniformerede parkeringsvagter

Når du gør brug af en service, som den COPARK tilbyder, får du tilknyttet uddannede og uniformerede parkeringsvagter, som modtager en fast løn hver måned. Den løn, de modtager, stemmer overens med den overenskomst, som er gældende for branchen.

Det betyder, at du ikke skal bekymre dig om, hvorvidt de gebyrer og bøder, som bliver udskrevet, er berettiget. Der er intet økonomisk incitament for vagterne til at foretage unødvendige handlinger, da de modtager en fast løn hver måned.

Læs anmeldelser af de forskellige parkeringsselskaber

Når du skal vælge det parkeringsselskab, som skal administrere din parkeringsplads, har du mange valgmuligheder. Det kan være en god idé at læse anmeldelser af de enkelte selskaber, så du har en idé om deres omdømme, før du beslutter dig.

Du bør dog være opmærksom på, at du ikke altid kan stole på anmeldelser, hvis de er indsendt af borger, der mener, de er blevet uretfærdigt behandlet. Det vil stort set altid være tilfældet, når det handler om parkeringskontrol, der i bund og grund går ud på at håndhæve et reglement, som af og til vil blive overtrådt.

COPARK har fået ny hjemmeside

Du kan besøge deres nye hjemmeside her. I samme forbindelse kan du også læse artiklen “Har du brug for en WordPress hjemmeside?“, hvor du kan finde inspiration til webdesign og WordPress.

Leave A Reply

Your email address will not be published.