Lækker garnbutik slår dørene op for fysisk besøg

0

Yarno åbner op i nye butikslokaler med rigtig god trafikforbindelse og parkeringsmuligheder i Roskilde
Efter 2 år med stor succes som webshop åbner Yarno nu deres 1. fysiske butik, hvor det er muligt at mærke garnet og se farverne.

Med den nye showroom/butik ved Roskilde vil de nå ud til de kreative hænder i hele Region Sjælland med fysisk salg, rådgivning og inspiration. Interessen for at se og mærke garn før køb er vokset støt de seneste år, og med Yarno´s nye butik er det nu muligt at se garnet, mærke det og vælge farverne. Det er naturligvis stadig muligt at handle online med lynhurtig levering-

Yarno er en foretrukken webshop med et kæmpe sortiment indenfor, som har oplevet stor vækst det seneste år. Nu udvides der med en 1. butik i Roskilde.

Der er en stor interesse for garn og strik blandt de kreative kvinder i Danmark, og Yarno har nydt godt af det. .

Sortimentet består af garn til Danmarks bedste priser, hvor alle kan være med, derudover kan du købe strikkepinde, hæklenåle, sæt og tilbehør til dine forskellige strikke- og hækleprojekter.

Du kan finde de mest populære varianter som DROPS Air, DROPS Brushed Alpaca Silk, Mayflower Super kid Silk i deres sortiment. Yarno arbejder med kendte brands som DROPS, Mayflower, Scheepjes, Chiaogoo, KnitPro og meget mere.

I butikken kan du finde inspiration til mange forskellige kreative projekter. Blandt andet DIY tasker, amigurumi, og baby DIY.

Yarno arbejder på højtryk for at have et bredt sortiment af billigt garn og stærke garn tilbud. Markedet med mode og trends undersøges hele tiden og ud fra disse undersøgelser køber de nye garn og farver.

Yarno er helt klart et besøg værd. Kom ind og bliv inspireret nu.

yarno.dk
Ledreborg Alle 130 J
4000 Roskilde
31 50 82 13
info@yarno.dk

Leave A Reply

Your email address will not be published.