Gæsterne vil have god komfort og unikke rammer

Når forventningsfulde gæster træder ind i et lokale for at få en god oplevelse, hvad enten det er på en restaurant, en café eller et hotel, skal de helst føle sig godt tilpas med det samme. Her er det ikke kun menukortet, der skal leve op til kundernes ønsker. Indretningen betyder meget for førstehåndsindtrykket.

I hele restaurationsbranchen ønsker man at fremstå unikke for at tiltrække gæster. For at skabe den perfekte stemning skal omgivelserne indrettes helt specielt efter den enkelte restaurant, café eller hotellounges ønsker. Her vælger mange at udskille sig ved at få specialdesignet deres møbler.

Det handler især om komfort

Selvfølgelig er det essentielt for oplevelsen om måltidet eller drinken smagte som den skulle. Men det er også vigtigt ikke at undervurdere komforten. Mange i restaurationsbranchen byder gæsterne velkomne og sætter dem tilrette på sofabænke. En sofabænk er ikke bare en sofabænk – de kommer i lige så mange udgaver som der er restauranter. Derfor er det vigtigt at vælge en sofabænk, der giver det rigtige indtryk. Sofabænken skal kunne give gæsterne ro til at nyde måltidet.

Hos Indretningsfabrikken er der et stort udvalg af sofabænke, og derudover er det muligt at få specialdesignet en sofabænk efter egne mål. Indretningsfabrikkens store udvalg kan give et indtryk af diversiteten og de mange mulige indtryk en sofabænk kan være med til at give en beværtning. Se Indretningsfabrikkens udvalg og find en sofabænk.

Indretningsfabrikken

Indretningsfabrikken er et møbelsnedkeri, hvis rødder rækker tilbage til 1969. Efter et generationsskifte er foretagenet nu i Laila Daasbjerg Lund og Allan Daasbjerg Drewes’ sikre hænder. De har kombineret det bedste på tværs af det danske land. I Vinderup, ved Limfjorden, snedkeres møblerne i et område, hvor møbelproduktion har en lang tradition.

På Vesterbro, i København, ligger et showroom og et kontor, hvor restauratører kan komme og realisere deres indretningsideer. Der sikres dermed bundsolid dansk kvalitet til de kvalitetsbevidste kunder. Fra fabrikken i Jylland står de dygtige snedkere klar til at tage imod kundernes udfordrende tanker om specialinventar. Derudover yder Indretningsfabrikken rådgivning om kvalitet og materialer, der kan matche restauratørens stil, koncept og budget. Læs mere om Indretningsfabrikken her.