4 gode råd til indretning i soveværelset

0

Trænger du til lidt fornyelse i soveværelset. Du behøver ikke gå ud og sælge alle dine møbler og købe nogle nye. Her får du 4 simple og gode råd til, at lave ny og spændende indretning i dit soveværelse. Vidste du at soveværelset faktisk er det sted, vi bruger mest tid, idet vi cirka ligger i vores seng mellem 6-9 timer.

1 – Fjern de overflødige ting

Rigtig mange begær den fejl, at de fylder en masse overflødige ting ind i soveværelset. Ting og sager man faktisk slet ikke bruger. Prøv at kigge på dit soveværelse med utrolig kritiske øjne, får du brugt pladsen optimalt? Ligger der ting og flyder? Er der overhovedet noget oppe på væggene? Det bedste tip: Tænk over hvad du har behov for og gem de unødvendige ting ind i skabet.

2 – Ryk rundt på dine møbler

Typisk placerer vi møbler langs væggene i rummet, og lader dem stå der resten af tiden. Nogle gange er det dog en god ide, og se hvordan møblerne ellers kunne stå. Ryk lidt rundt på dine møbler, udforsk lidt hvad der ellers kunne ske med dit soveværelse. Møblerne er dem man ser fast og de fylder også mest, så det er vigtigt at de står godt og på en pæn måde.

3 – Brug vægge og gulv optimalt

Man skal bruge alle de flader man har i rummet. Du skal skabe interessante kontraster og kant, så du opnår et solid soveværelse med yderst meget æstetik. Et sted hvor man har lyst til at opholder sig, og ikke bare fordi man skal sove der. Brug væggen lige så meget som gulvet.

4 – Indretning med en flot sengeramme

De fleste tænker ikke på hvordan sengen ser ud, når man køber den. Den skal være behagelig at sove i, og det er det. Men det er faktisk bevist at hvordan din seng ser ud, betyder meget for dine søvn vaner. Det kan en flot og smuk sengeramme klare. En sengeramme er en nem måde at gøre soveværelset mere behagelig og flottere at se på.

Leave A Reply

Your email address will not be published.