Er din lejekontrakt og husleje egentlig som den skal være?

0

Hvordan finder man egentlig ud af om ens husleje er rette niveau og ens lejekontrakt er i orden? Det plejer at koste mange penge, men nu kan du få gjort det gratis.

Er min husleje fair?

Det er sikkert et spørgsmål du har stillet dig selv før sammen med de over 2 millioner andre danskere, som der bor til leje – Men hvordan finder man ud af om den er for høj (eller måske endda lige tilpas eller lav?!)? Det anslås at der er over 100.000 danskere der betaler for meget i husleje, hvilket er utrolig mange. Men man har ikke rigtig kunne tjekke det uden det koster penge – og så får man det aldrig gjort.

Tjek husleje

Men nu kan du få gjort det gratis – Altså et helt gratis tjek af husleje. Det er endda helt simpelt med tjekhusleje.dk, som kan lave tjekket gratis og uforpligtende. På den måde kan du finde ud af om den husleje som du betaler er fair eller ej – Og så kan du altid bagefter finde ud af om du vil gøre noget ved dette eller lade det ligge. Men det at få vished betyder også meget.

Tjek lejekontrakt

Når du er ved at tjekke husleje, så kan du også få et tjek af lejekontrakt – Så er det styr på det hele. På den måde kan du se om alt er på plads i forhold til det formelle, herunder om det er korrekt typeformular eller om hvem der har vedligeholdelsespligten. Det kan også være om §11 er fair, det er her hvor udlejer kan pålægge udlejer flere forpligtelser og færre rettigheder og her er der ofte ugyldige vilkår skrevet ind i kontrakten. Da lejeloven mange steder er ufravigelig, så kan man ikke “trumfe” disse vilkår, så det kan være rigtig vigtigt at få kigget på.

Leave A Reply

Your email address will not be published.