Lancering af nyt herre- og kvindemagasin

0

Onlymen og Onlywomen er netop blevet lanceret. Ejerne bag har høje forventninger og glæder sig til at se, hvad fremtiden bringer.

Der er godt nyt for dig, der holder af henholdsvis mandemagasiner eller kvindeblade. For nyligt blev der nemlig lanceret et af hvert af disse magasiner.

Navnene på magasinerne er henholdsvis Onlymen og Onlywoman, og i løbet af de kommende uger vil content-afdelingerne forfatte en masse indhold til glæde for henholdsvis mandlige og kvindelige læsere.

Folkene bag magasinerne er ikke overraskende glade for langt om længe at kunne lancere.

“Det har vi virkelig ventet lang tid på. Ideen til magasinerne er flere år gammel, så at få mulighed for langt om længe at forfølge denne er yderst værdsat,” udtaler Jesper Jensen, der er den ene af de to hovedbagmænd, der står bag magasinerne.

En blanding af nyt og gammelt

Planen er ikke at revolutionere hverken mande- eller kvindemagasinet. I stedet handler det om at levere magasiner, som dels ligner nogle af de nuværende, men samtidigt også adskiller sig.

“De store magasiner i dag gør mange ting rigtigt. Ellers var de ikke blevet store. Vi lader os naturligvis inspirere af alle de ting, som de lykkes med, men vi bringer også noget nyt til faget. Det, mener vi, er et must, hvis man vil bide sig fast i markedet,” udtaler Jesper Jensen.

Går travle uger i møde

Lige nu er der ikke mange indhold på magasinerne, men sådan bliver det ikke ved med at være.

“Rigtig meget erhvervsliv er gået i stå i disse Corona-tider, men det gælder ikke os. De næste uger bliver nemlig yderst travle. Først og fremmest skal deres produceres en fandens masse indhold, men derudover skal vi også have helt styr på sidens funktionalitet, sæt nogle småting driller,” afslutter Jesper Jensen.

Leave A Reply

Your email address will not be published.