Guide til at holde fest

Der er mange overvejelser du bør gøre dig i forbindelse med at du skal holde en fest, fødselsdag eller bare en anden form for større arrangement. Vi har derfor her lavet en liste over det vigtigste. 

Gæstelisten:

Det er en god idé at gøre sig tanker om, hvem der mon skal inviteres til din fest. Der er altid nogen man af pligt bør invitere, det kan bestemt skabe røre hvis du blev inviteret til deres fødselsdag, men du ikke inviterer dem eller lignende. Så er der også moster Anna, som du heller ikke kan undlade. Det er din fest, så du skal naturligvis ikke invitere nogen af tvang. Men der er altid dem, man bør invitere af etiske årsager.

Lokation: 

Det næste er hvor det skal holdes, er det et mindre arrangement er det altid nemt og bekvemt at holde det derhjemme. Det er dog ikke altid at man har plads, slet ikke hvis det er et større arrangement. derfor kan man blive nødt til at finde andre lokationer. Selvfølgelig skal du overveje budgettet, men der findes massere af super fine festlokaler, du kan leje til gode penge. Eventuelt spørg din nærmeste om råd og anbefalinger, skriv en statusopdatering på facebook, eller google dig frem. Du kan også vælge at holde din fest i et telt ude i haven, hvis det er en mulighed. Der fås mange fine telte, og nogen af dem er ret så dekorative. 

Indbydelser og dekorationer:
Der er intet bedre end en super fin invitation. Desværre i disse digitale tider, er det blevet mere og mere end glemt ting, da de fleste sender en mail, eller en fælles besked i stedet. Men til et fint arrangement hører der også en fin invitation med. 

Husk også at have styr på dekorationer og blomsterne, det er det der gør det sidste for en vellykket fest.

Maden:

Sidst men ikke mindst, maden. Det er altid et dilemma hvilket mad der skal serveres, og hvor vidt du skal lave det selv, eller ej. Det er derfor en super god idé med catering, evt prøv med en buffet ud af huset. I disse tider er der en masse forskellige kostvaner, og nogen spiser vegetarisk, andre glutenfrit osv. Derfor er det en rigtig god idé med en buffet.