Fornyelse af dit køkken

0

Trænger dit køkken også til en opfriskning? Det kan hurtigt blive en dyr fornøjelse når man skal lave køkken, og der er rigtig meget forarbejde der skal laves, i form ar research, så du er sikker på at du får det perfekte køkken.

Gør dig nogle tanker:

Start med at gør dig nogle indledende tanker, hvad er du eksempelvis utilfreds med på nuværende tidspunkt? Er det det praktiske der er irriterende eller er det, det udseendsmæssige. Der kan være mange grunde til at, du ikke helt er tilfreds med din køkken situation. 

Tænk kreativt:

Prøv at kom med en masse kreative løsninger. Ofte kan du løse dit køkkendilemma, nemmere end du måske lige går og tænker. Der findes oceaner af “hacks” på nettet for både at løse praktiske problemer, men også for at give dit køkken et nyt udseende. Du kan eksempelvis komme rigtig langt med lakering af køkkenlåger, og udskiftning er greb. 

Du kan ligeså også skifte din bordplade, eller give den et nyt udseende med spartelmasse. Der er mange gode løsninger, hvor vennerne vil tro, at du har fået et helt nyt køkken, uden at du har gjort det helt store. 

Nyt køkken:

det er ingen hemmelighed, at DIY og en klat maling altid kan redde din køkkenkrise. Nogengange er det simpelthen nødvendigt at skifte hele molevitten ud. 

Det er vigtigt at starte med at gøre op med dig selv, hvor mange penge du har til rådighed til dit projekt. Et køkken kan koste alt mellem 10.000 kr til 400.000 kr. Det kommer meget an på hvor stort et rum vi snakker om, hvilke hvidevarer du vælger samt meget mere.  

De dyreste poster i køkkenet ligger ofte i bordpladen og hvidevarerne, så her skal du regne med at ligge en god sjat penge til side.

Efter du har gjort dig overvejelse om budget, så skal du begynde at overveje hvordan dit nye køkken mon skal se ud. Husk, at skal du sælge din bolig i nær fremtid, så bør du satse på nogle mildere farver, så det ikke bliver svært at sælge din bolig. Et orange køkken kan naturligvis se rigtig cool ud, men det er formegentlig ikke alle der vil bo sådan.

Leave A Reply

Your email address will not be published.