Træpiller: Et grønnere alternativ til opvarmning

0

Træpiller er en vedvarende, rentbrændende og omkostningsstabilt kilde til opvarmningen af hjemmet. I øjeblikket bruges der træpiller i store dele af verden – specielt i Nordamerika.

Læs mere om træpiller her.

Det er et biomasse-produkt lavet af vedvarende stoffer, hvoraf det meste generelt er genanvendt træaffald. Alene i USA er der ca. 1 million huse, der bruger træpiller til opvarmning.

Det bruges både i komfurer, pejsindsatser, ovne samt kedler. Det er dog ikke kun i hjemmet, at der ses en stigende brug af træpiller. Også på skoler samt andre institutioner, er man nu gået over til det grønnere alternativ nemlig træpillerne.

Træpiller kan primært købes i byggemarkeder, men nogle gartnerier forhandler dem også. Der er ligeledes et stort udvalg på nettet, hvor du kan finde mange forskellige typer af træpiller.

Se foreksempel her på følgende webshop, hvor du kan købe træpiller. Hvad venter du på? For helt præcist og kort sagt, så er træpiller i bund og grund en måde at aflede millioner af tons affald fra deponeringsanlæg og omdanne det til grøn energi på.

Læs meget mere om træpiller på Jv Træpiller.

Leave A Reply

Your email address will not be published.