Øg værdien af din bolig før salg uden at bruge en formue

0

Huset skal sælges, og det må gerne foregår så billigt som muligt – undgå at det bliver for dyrt og øg værdien af din bolig ved at bruge disse 4 tips.

Der skal ske noget nyt og i den forbindelse skal din bolig sættes til salg – du vil gerne have at det går så let som mulig, samtidig med at du kan få mest for pengene. Du frygter de kræsne købere, så din bolig skal meget gerne fremstå så perfekt som muligt.  

Hvordan sørger du for både at øge værdien af din bolig og spare penge på at klargøre og sætte din bolig til salg – få svaret herunder.

Tips til at øge værdien af din bolig

Ryd op og få orden i dine sager

Hvis din bolig fremstår rodet og beskidt, vil det for køberen give et indtryk af, at din bolig er svær at vedligeholde og holde pæn og ordentlig. Derfor er det en god idé, at du gør hovedrent, kommer ud i alle kroge – man ved aldrig, hvor en potentiel køber kigger – og får ryddet op i papir og ting og sager, du muligvis har liggende fremme rundt omkring i stuer og værelser.

Overvej en gulvafslibning og udskiftning af vinduer

Vinduer og gulve er noget af det en køber først lægger mærke til som køber.

Er dine gulve slidte og/eller med ridser og hakker, bør du overveje at få en gulvafslibning. På den måde vil de fremstår nye, friske og flotte – det vil med garanti højne dine chancer for et succesfuldt salg, og din boligs værdi vil stige.

Det samme gør sig gældende for vinduer. Er dine vinduer beskidte, vil det give et dårligt indtryk af din bolig – få dem pudset. Er de gamle og slidte, kan det være du skulle overveje at få dem udskiftet af et tømrerfirma. Dermed vil køber få et indtryk af, at huset holder godt på varmen, og det er lig med en lav varmeregning. Det er noget, folk kan lide.

Møbler og indretning

Hvis du har mange møbler, bør du overveje at fjerne nogle af dem, så køber får mulighed for at danne sig et billede af, hvordan han/hun kan indrette sig. Er der fyldt med møbler i din bolig, vil det også give et indtryk af, at der er mindre plads, end der egentlig er. Få dem opmagasineret, så de ikke tager unødvendig plads.

Du skal dog ikke fjerne samtlige møbler og vægophæng – det er vigtigt for en potentiel køber, at din bolig ser beboet ud, så det ikke ligner et efterladt spøgelseshus.

Førstehåndsindtrykket er altafgørende

Førstehåndsindtrykket af din bolig betyder meget, når det kommer til at skulle sælge en bolig. Derfor bør du arbejde i at skabe et godt helhedsindtryk fra start.

Har du en have, vil det typisk være her, køber skaber sit første indtryk. Ryd op i din have, lug ukrudt mellem fliserne og få fikset de ting, der skal fikses – en knirkende havelåge, der hænger, og en masse rod i haven kan hurtigt gøre, at en køber bliver skræmt væk. 

Sørg for at udbedre fejl og mangler på boligen

Få styr på de mindre fejl og mangler. En køber vil altid have fokus på eventuelle fejl og mangler, der står i tilstandsrapporten.

Hold Åbent hus

Det kan være en rigtig god idé at holde åbent hus, da det lokker flere folk til. Inden du holder åbent hus, kan du eventuelt lade dine venner kigge forbi, så de med kritiske øjne kan vurdere din bolig og give dig noget konstruktivt feedback.

Leave A Reply

Your email address will not be published.