LET-FLYT i hele Danmark

LET-FLYT ligger i Vanløse i København. Vi har mange års erfaring og en professionel og servicemindet tilgang til vores arbejde. Hos LET-FLYT kan vi klare flytninger for både private og erhverv, og vi rykker gerne ud til hele Sjælland.

Vi ved af erfaring at flyttedage kan være stressende, og derfor tilbyder vi også at du kan få en løsning der passer dine behov. Om det ”bare” er transport af dine ting fra en adresse til en anden, eller om du skal have hjælp med nedpakning samt afmontering af f.eks. TV og lamper – så står vi hos LET-FLYT klar til at hjælpe dig. Ud over nedtagning af diverse elektronisk udstyr og møbler, kan vi også hjælpe med at sætte det op igen på din nye adresse. Så hvis du ikke føler dig alt for tryg ved selv at hænge ting på væggene efter en flytning, så giver vi en hjælpende hånd.

Selvom LET-FLYT ligger i København, så håndterer vi gerne flytninger i hele Danmark, og vi har erfaring med flytninger i både Jylland og på Fyn. Det er altså ingen hindring for os hvor du holder til. Vi rykker gerne ud til Jylland så længe du har en god oplevelse omkring din flytning. Vi lever højt på vores kunders tilfreds, for uden dem kunne vi ikke holde liv i forretningen i så mange år. Det er for os helt essentielt at du som kunde har en rigtig god og tryg oplevelse ved vores arbejde med dine ting.

Hvis du har nogle spørgsmål til din kommende flytning eller er nysgerrig på mere information, så giv os et ring på 42423232, eller kig forbi vores hjemmeside og udfyld en kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Det er også muligt at sende os en mail på info@let-flyt.dk hvor vi selvfølgelig også besvarer din henvendelse hurtigst muligt.