Fredensborg Vognmandsforretning i Nordsjælland

Står du og skal flytte? Fredensborg Vognmandsforretning ved at en flytning fra punkt A til B er en personlig sag. Uanset om det er hele dit hus, lejlighed eller lignende der skal flyttes, så er det noget der kræver tillid. Vi er placeret i Nordsjælland og flytter for både private og erhverv.

Hverken vi eller vores kunder ønsker at ting går i stykker når vi flytter, og derfor er det også med stor omtanke når vi rykker dit indbo fra et sted til et andet. Vi pakker dine ting forsvarligt og gør altid vores ypperste for at dine ting kommer sikkert frem til den nye adresse. Dette gælder uanset om det er store eller små ting der skal flyttes. For at være sikker på at du føler det hele forløber på den korrekte måde, går vi gerne i dialog med dig om din flytning og planlægningen af denne. Vi kan også tilbyde en totalløsning, hvor vi både pakker ned, transporterer og pakker ud igen, så du ikke skal bekymre dig unødigt om flytningen. Vores forretningsmodel er baseret på mange års erfaring hvor vi kan se at glade kunder er det bedste for alle parter. Derfor går vi også op i at give en ekstra god service når du skal have flyttet dine ting, uanset om du skal fra Hillerød til Farum, eller en lang tur fra Helsingør mod syd.

Hvis du selv vil stå for flytningen, er det også en mulighed, da du kan leje en flyttebil eller flyttetrailer hos os.

Hvis du har nogle spørgsmål, er du velkommen til at sende os en mail på [email protected] eller ringe til os på +4578762640. Du kan også kontakte os via vores hjemmeside, hvor du finder en kontaktformular der kan udfyldes, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Comments