Alternativ behandling på Middelfart

0

Hos Klinikken De Små Mirakler i Middelfart behandler vi dit helbred og velvære via cupping, sjælerejser, ansigtsbehandling, healing til hunde og mennesker samt healing massage.

Vores massage kaldes Soul & Body Massage og er en form for healing massage, hvor hele din sjæl får sig en tur. Her arbejder vi med den energi du trænger til i hverdagen. Det hele starter med en snak omkring dine behov og symptomer – Altså hvor mangler du energien? Hvor skal vi sætte ind? Hvad er dine symptomer? Vi bestræber os på, at hjælpe dig via sjæle massage, som gerne skulle skabe en helt ny energi til din krop. Vi gør det inden for 3 hovedemner, som vi sammensætter helt efter dit behov efter første samtale/behandling:

  • Muskelterapi
  • Healing
  • Clairvoyance

SBTC Healing

Udover healing massage, er vi også specialister i decideret healing på Fyn. Den såkaldte SBTC healing, der er en sjæleshealing samt bodyterapi, hvor vi fokusere på din energi. Du vil få mere balance og glæde i dit liv og din hverdag. Her går vi også ned i dit energisystem nænsomt på alle planer, både fysisk, mentalt, følelsesmæssigt og spirituelt. Men her gør vi det mere overordnet og ikke så meget på kroppen, som med massagen. Dette er mere en rejse ind i din sjæl og, hvor du har brug for energi.

Kontakt os

Har du spørgsmål til nogle af vores behandlinger, så tøv ikke med at kontakte os. Vi svarer på alle spørgsmål – Godt nok er vores behandlinger alternative, men vi har utrolig mange gode anmeldelser, som viser det virker.

Leave A Reply

Your email address will not be published.