Kontorfællesskab Slagelse | Central Business

0

Central Business er et kontorfællesskab i Slagelse med masser af plads til dig, som ønsker en dynamisk arbejdsplads, centralt beliggende og med masser af fordele.

Fordelene ved et kontorfællesskab er mange, uanset om man er en start-up eller en etableret virksomhed. Hos Central Business har du mulighed for at tilpasse din hverdag, så den passer dig bedst, hvad enten dit behov er et enkelt skrivebord eller du har mange ansatte.

Vores vision

Central Business’ vision er at skabe Danmarks bedste arbejdsplads, med et attraktivt kontorfællesskab.​
​Hos os er der plads til alle uanset om du er iværksætter, start-up eller etablerede virksomheder. Det betyder, at du hos os ikke udelukkende møder folk fra samme branche. Dette giver dig fordelen af at have netværk og sparringspartnere tæt på dig og din virksomhed.
Vi tror på at nytænkning sker, når vi deler vores idéer. 

Vores mission

Vores mission er at skabe en arbejdsdag, hvor du ikke behøver bekymre dig om de praktiske ting. Det fungerer bare – og du kan derfor på bruge energien på dine arbejdsopgaver. 
Du får besked om dine gæsters ankomst, kaffen bliver brygget og er klar til dine møder, frokosten kan hentes eller spises i caféen og ugen kan vendes med ligesindede til fredagscaféen.

https://www.centralbusiness.dk

Leave A Reply

Your email address will not be published.