Hvordan skriver du gode hjemmeside artikler?

Hele det her indlæg omhandler 3 vigtige pointer:

Vælg dine søgeord med omhu

Skriv grammatisk korrekt

Skriv flydende

Hvis du vil vide, hvorfor du skal gøre de 3 ting så læs indlægget.

Når du skal skrive gode hjemmeside artikler gælder det om at være så præcis og klar i din formulering som mulig. Du kan fx. se den her tekst omkring garderobeskab. Den er tydelig, den involverer læseren og den appellerer design-mæssigt.

Den har gode underoverskrifter som både virker godt SEO mæssigt, men som også får læseren til at reflektere. Derudover har den interne referencer og linker til andre sider. Det er godt ift. at hjælpe læseren på vej til sider, som kunne være interessante for ham eller hende. Et eksempel på det er følgende: Hvis du vil læse mere om skrotning af bil så klik her. Nu har jeg fx. lavet et internt link, så hvis læseren vil læse om skrotning af bil så klikker de bare på linket. På den her måde overfører jeg værdi til den side. Du skal også linke ekstern til andre sider. Så fx skriver du en god artikel om brugte cykler i København så link til troværdige sider, der har noget med det at gøre.

Andre ting du skal være opmærksom på, når ud skriver hjemmesideartikler er følgende:

  • Sørg for at undersøge hvilke nøgleord du skal gå efter. Du kan evt. bruge et gratis værktøj som fx. ubersuggest eller et bedre betalt værktøj som fx. kwfinder. Her får du gode og præcise estimater på månedlig volume samtidig med, at du får ideer til nye og relaterede søgeord.
  • Vær opmærksom på at skrive modtagerrettet. Det nytter ikke noget du skriver lange paragraffer om dig selv, hvis ingen andre kan bruge det til noget., Så værk 100 procent sikker på at det du skriver giver mening for brugeren. Jo mere værdi dine læsere får ud af din tekst, jo mere troværdig bliver du i deres øjne og jo flere link får du fra sider og jo mere troværdig tænker google du er.
  • Derudover nytter det slet ikke noget, hvis du opbygger dine tekster som ovenstående punkt – uden komma eller andet retstavning. Punktet foroven er svært at læse. Det er svært at læse, fordi det er for langt. Det er svært at læse, fordi der ingen kommaer er. Det er svært at læse, fordi det ikke er flydende. Ligeledes er de to forrige sætninger sværere at læse, fordi de ikke er skrevet flydende, med metaforer, variationer, sammenligninger etc.

Indlægget er sponsoreret af Technor.dk

De 3 ting du skal vide er følgende:

Udvælg dine søgeord med omhu og overvejelse.

Skriv grammatisk korrekt ift. kommasætning og stavefejl.

Skriv flydende med retoriske virkemidler.