Symptomer på stress: find tegnene her

0

Når man er ramt af stress, så er der alle gode grunde til at søge hjælp. Det er nemlig muligt at genvinde dit overskud igen. Det er nu engang sådan, at det langt fra er alle, som er opmærksomme på at søge hjælp, når de første stress-tegn melder dig. Af den grund kan du også læse mere herunder omkring, hvad du kan holde øje med.

Men først – så er stress kort fortalt en reaktion på, at kroppen har været belastet. Det er nu engang sådan med stress, at man godt kan have travlt uden at opleve stress. Stress opstår nemlig, når man over en længere periode har oplevet større krav til en, end de ressourcer man har oplevet, der har været til rådighed. Kravene kan både fra forventninger, man har til sig selv, men det kan også være fra omgivelser – arbejdet, hjemmefronten m.m.

Hold øje med disse symptomer på stress

Symptomer på stress kan altid vise sig forskellige fra person til person. Nogle af de fællestræk er dog: 

  • Søvnproblemer
  • Irritabilitet
  • At man er let til tårer
  • Indre uro
  • Udmattelse
  • Hjertebanken
  • Svimmelhed
  • Hukommelsesbesvær
  • Koncentrationsbesvær

Disse er blot nogle af de symptomer, man kan opleve. Der kan desuden være flere følgevirkninger forbundet med stress – bl.a. angst og depression. Og man ser også, hvordan hjertekarsygdomme kan være en følgevirkning, som er forbundet med stress, da kroppen også er under belastning, når man har stress. Der er derfor også god grund til, at man får søgt hjælp hos en psykolog, der har erfaring med stressbehandling.
Hvis du søger en stress psykolog i København, så er der god grund til at kontakte Emilie Strøm. Emilie har den erfaring der skal til, og de redskaber der kan hjælpe dig godt videre, så du kan genvinde dit overskud tilbage. Hvis du derfor ønsker hjælp til stressbehandling, kommer du godt videre med et forløb hos Emilie.

Leave A Reply

Your email address will not be published.