Silkeborg psykolog hjælper kræftramte

Som psykolog er man vant til at arbejde med de udfordringer i livet, som mennesker møder. Silkeborg psykolog, Lone Skov Andersen har dog udvidet sit arbejde i klinikken i Silkeborg, og hjælper både kræftramte, deres pårørende eller efterladte. Som kræftramt eller pårørende kan det være utrolig givende at få samtaler med en person, som ikke er personligt involveret i ens situation. På den måde kan man også få vendt alle de tanker, som man måtte gå med. Og man kan få et frirum, hvor der er plads til at sige de ting højt, man ønsker. Netop her kan en psykolog give en plads til at vende de mange spørgsmål, bekymringer, frustrationer m.m., man måtte have. 

Kræftrådgivningen giver plads til at stille alle de spørgsmål, du måtte have

Det kan være tabubelagt at snakke højt omkring de bekymringer, man selv kan have, hvis man er syg, eller måske er det svært for de pårørende at dele deres tanker, da de ikke ønsker at bebyrde den kræftramte. Når man finder en psykolog som Lone, som er en del af Kræftens Bekæmpelses Kræftrådgivning i Herning, så møder man ikke kun en psykolog, som er god at snakke med. Man møder også en psykolog, som har et solidt kendskab til kræft. Det er muligt at få rådgivning enten selv, med pårørende eller hele familien. Setuppet kan man selv være med til at præge. 
Der findes afdelinger med Kræftrådgivning over hele landet, og fordelen ved disse steder er, at man blot kan dukke op. Silkeborg psykolog, Lone arbejder eksempelvis i Herning, men der findes hjælp at hente forskellige steder i Jylland, Fyn og på Sjælland. Derudover så er hjælpen gratis, hvorfor det er god grund til at lede efter det rådgivningssted, som Kræftens Bekæmpelse har i ens nærområde.