Problemer med bumser og urenheder i huden?

0

Bumser, akne og uren hud er der ingen der ønsker. Det er forfærdeligt at have, alligevel er der flere og flere der bliver ramt af akne og bumser nu til dags. Det store spørgsmål man kunne spørge dig, hvorfor får alle disse såkaldte urenheder. Spiser vi for usundt i forhold til før eller ligger der helt andre grunde bag.

De fleste siger at bumser kommer fra usund kost og dårlig hygiejne, men dette er ikke oprigtigt. Hvis man har dårlig hygiejne og spiser utrolig meget junkfood, slik og drikker en del sodavand og alkohol behøver det ikke betyde, at du får bumser. Det er bevist flere gange, at folk rundt i verden kan spise usundt og drikker det de føler for uden at få bumser, men hvorfor får man så bumser?

Hvorfor får man bumser?

Bumser fremkommer på grund af forskellige hormon forstyrrelser i kroppen, fx når man er i pubertet alderen og der sker en stor stigning af de mandlige kønshormon Testosteron. Kroppen kan ikke håndere alle de forstyrrelser, og det kommer til at påvirke kroppen og huden. Bumser og akne er helt enkelt et udslag fra kroppens forstyrrelser.

Hvordan behandler man bumser på den bedst mulige måde?

Der er forskellige måder at behandle bumser på. De deles op i tre kategorier, behandling med hudplejeprodukter, piller mod akne og laserbehandling. Man skal altid starte med brug af hudplejeprodukter, piller og laserbehandling kan tage hårdt på huden, og gøre den skade under behandlingen. Hudplejeprodukter er også den nemmeste måde at starte på, da man kan købe de fleste produkter i butikker eller webshops.

Huskeregel:

Piller og laserbehandling er kun mod slem akne, og ikke bumser. Bumser skal behandles naturligt og med brug af hudplejeprodukter, man skal lade kroppen og naturen gå sin egen gang, men der er ingen der siger man ikke må hjælpe den på vej, til en fremtid med bumsefri hud.

Leave A Reply

Your email address will not be published.