Lejeboliger på ny og gratis platform

0

På trods af at hovedparten af danskerne bor i ejerboliger, er der kommet en markant stigning i antallet der vælger at leje sin bolig i stedet for at eje den. Med lejeboliger får man mere frihed, fleksibilitet og så er man ikke bundet til et lån. Her kan man let flytte fra lejligheden igen og man kan oven i købet få støtte til huslejen!

Propstep er en ny online platform, der har fokus på nye lejeboliger og her er der endnu flere fordele. Med nye lejeboliger flytter man ind i en ny bolig, der ofte kræver minimal vedligeholdelse og så slipper man for at skulle ud i dyre reparationer på boligen. Nye lejeboliger overholder også det nyeste bygningsreglement og nogle er sågar DGNB certificeret eller svanemærket. Det betyder at boligen lever op til de nyeste og strengeste krav omkring hvad byggeriet skal indeholde, for at give dig den bedste bolig.

Det kan være uoverskueligt og svært at danne sig et overblik over de nye lejeboliger. Propstep er en gratis platform, der gør op med dyre abonnementer og falske annoncer. På platformen finder man en masse gode gode guides og generelle informationer om nybyggeri. Derudover finder man et overblik over alle nybyggerier i Danmark – og selvfølgelig en masse nye lejeboliger. Ved hvert enkelt byggeri finder man en grundig beskrivelse af både byggeriet, området og selve boligerne. Propstep samarbejder direkte med bygherrerne til byggerierne, det betyder at alle boligerne findes og du reelt set har en mulighed for at leje dem, professionelt og uden frygt for at annoncen er falsk.

Måske kan du allerede fornemme at vi ikke har lyst til at være ligesom andre boligportaler. Vi vil gerne skille os ud og gøre noget konkret. Derfor har Propstep også et stort fokus på bæredygtigt byggeri. På platformen kan du læse meget mere om hvorfor dette emne er så vigtigt for os, men også for jer der bor i boligerne.

Så sidder du lige nu og leder efter en ny lejebolig? Så er Propstep siden, hvor du trygt kan gå i gang med jagten. Du kan se alle vores lejeboliger, samt udvælge hvilket specielt område du ønsker at søge i, ved at klikke lige her.

Leave A Reply

Your email address will not be published.