Office 365 backup og disaster recovery

Har du og din virksomhed styr på jeres office 365 backup? Hvis dataen bliver slettet eller noget går galt så er i totalt prisgivet i forhold til at få jeres mails tilbage. Det gælder iøvrigt også filerne i sharepoint og onedrive.

Hvis der fejlagtigt bliver slettet mails, der kommer uønskede gæster ind og sletter eller en tidligere medarbejde havde nogle vigtige mails i kunne have brugt så er der desværre intet at gøre med microsofts egen system.

Microsoft beholder slettet post i op til 30 dage, hvor de herefter bliver slettet permanent. Hvis du indgår et samarbejde med en virksomhed omkring backup af jeres office 365 data, i hvert fald hvis det gøres via Veeam software, så beholdes jeres data så længe aftalen kører. Dataene bliver altså duplikeret i henhold til GDPR reglerne, så alt data er beskyttet.

Disaster recovery

Hvor hurtigt kan din virksomhed være kørende igen, hvis katastrofen er ude og det hele brænder ned? For mange virksomheder har de enten ingen backup eller en backup præcis samme sted, som deres hovedserver ligger.

Dette er langt fra hensigtsmæssigt, hvis katastrofen skulle være ude og det hele ryger. Det kan enten være brand i virksomheden, vandskade der hvor serveren er eller cyberangreb.

Med en disaster recovery as a service, sørges der for konstant backup af jeres data et helt andet sted end jeres main data. Er katastrofen ude, kan jeres virksomheds data altså genskabes på bare en dag.

Lyder det hele som noget for dig, så tag gerne et kig forbi virksomheden Komplex IT, som har over 20 års erfaring med IT infrastruktur og behovet for netop backup af office 365 og disaster recovery.