Sådan vælger du det bedste dashcam

Står du overfor at skulle købe et nyt dashcam? Så ved du sikkert allerede, at det kan være en jungle at finde rundt i de mange forskellige bilkameraer på markedet. For hvilket kamera er det bedste dashcam til dig? Og hvad skal du overhovedet se efter, når du vælger et dash cam?

Det ser vi nærmere på i denne artikel.

Hvor stort er dit budget?

Det første, du skal gøre dig klart, er hvor stort dit budget til at købe for er. Dashcams koster typisk fra nogle få hundrede kroner og op til et par tusinde afhængigt af kvalitet og funktioner. Hos Dcams kan du se et stort udvalg af dashcams, og priserne på siden giver dig en god indikation af, hvad et dashcam koster.

Hvilke funktioner skal dit dashcam have?

Når du har styr på budgettet, er næste skridt at se nærmere på hvilke funktioner, dit dashcam skal have. Der findes et hav af forskellige funktioner – se blot her nogle af de mest almindelige funktioner, du finder på forskellige bilkameraer:

  • Bakkamera
  • WDR
  • FullHD
  • Ultrawide Linse
  • ParkMode
  • GPS
  • WiFi
  • Touchskærm

Dette er blot nogle af de mange funktioner, du kan få til dit bilkamera, og inden du vælger det rette kamera, er du nødt til at overveje hvilke af disse funktioner, dit dash cam skal have. Typisk følges pris og kvalitet ad, og jo større dit budget er, jo flere funktioner vil du også kunne vælge at tilføje til dit bilkamera.

Vælg det bedste dashcam til pengene

Når du har styr på både budget og funktioner, er det tid til at vælge det rette forrude kamera. Nu gælder det om at få det bedste dashcam for pengene!

Men… hvordan gør du lige det?

Et godt til kan være at se nærmere på de 10 bedste dashcam på markedet. Her er der ikke blot tale om de 10 dyreste dash cams, men derimod de 10 bilkameraer, hvor du får mest for pengene. Priserne starter helt nede ved 399,- for et dashcam i ganske glimrende kvalitet, så alle kan være med.

Tag et kig på listen og sammenlign priser og funktioner med dit budget og dine krav til funktioner – så skal det helt rette dashcam nok dukke op.