Århus psykolog styrker arbejdsglæden

0

Hvis man er iblandt dem, som er selvstændig, så har man mange kasketter på i løbet af en arbejdsuge. Det kan betyde, at der er meget at se til, og at man skal vænne sig til et arbejdsliv, hvor der er mange bolde i luften. Det gælder naturligvis også, hvis man som selvstændig psykolog har valgt at starte egen klinik. 

Der er forskellige facetter af det at være selvstændig

Når man er blevet selvstændig, så er det forbundet med mange gode. Det kan eksempelvis give stor fleksibilitet i hverdagen, da man selv kan strukturere sin hverdag, som man ønsker Derudover kan man sætte sit præg på, hvilken praksis man ønsker at have, og hvilken klientgruppe man vil arbejde særligt meget med. Man kan med andre ord være med til at forme, hvordan man styrker ens klinik. 

Der er naturligvis også en anden side af det at være selvstændig. Det kan være forbundet med usikkerhed omkring hvilken indtjening, man får ind. Måske oplever du, hvordan din arbejdsglæde er varierende, og hvordan du nogle uger er mere sikker på sit valg omkring at være selvstændig end andre. 

Der er heldigvis god sparring at hente, hvis man ønsker et pusterum fra hverdagen. Psykolog i Århus, Kasper Høgh har sammen med Jane Høgh arrangeret en vitaliseringsdag for selvstændige psykologer. 

Få ladet batterierne op på en vitaliserings dag

På denne vitaliseringsdag vil du møde andre selvstændig, som ønsker et velfortjent afbræk. Dagen er for dig, som ønsker at se på dit arbejdsliv med nye briller. Grundtanken bag dagen er, at du kan få nye perspektiver på, hvad du ønsker mere eller mindre af i dit liv som selvstændig.

Leave A Reply

Your email address will not be published.