3 gode CMS systemer til dig der skal starte webshop

0

At starte en webshop kan være en lukrativ forretning. Men der er nogle ting du skal overveje inden du kaster dig ud i det. Har du f.eks. Overvejet dit budget til at bygge webshoppen, hvad du skal sælge, hvordan du vil markedsføre din webshop osv.

I denne artikel vil vi forsøge at sætte lys på 3 populære CMS systemer, samt deres fordele og deres ulemper.

Det rigtige CMS system for dig

Det rigtige CMS system er ikke en entydig ting. Det er forskelligt fra forretning til forretning til hvad der fungerer bedst og alt efter hvor store ens ønsker er om skalering, kan man komme rigtig godt afsted eller rigtig skidt afsted med forskellige løsninger.

WooCommerce er et shop-modul til WordPress og fungerer rigtig godt, hvis en webshop er en tillægsforretning til din blog eller magasin (LÆS: Merchandise) og den er derfor ikke helt dum til et mindre antal produkter. Det kan ligeledes skaleres fint, men er ikke et rendyrket CMS system til salg af varer online.

Det er derimod Shopify, der lige pt. måske er både det bedste og det mest brugervenlige shop-system der er tilgængeligt. Det er nemt at benytte, det er nemt at udvikle i og der er rigtig mange integrationer som gør det muligt at benytte mange sideløbende produkter uden at det skaber problemer. Shopify er et program, der godt kan risikere at blive dyrt, da der er mange af funktionerne som er skabt til at få dig til at sælge mere.

SmartWeb er for dig som foretrækker dansk support. Et program meget lig gode gamle DanDomain og et program, som har mange muligheder, til den nylige webshop-starter.
SmartWeb kan rigtig mange ting efterhånden og vigtigst af alt, for dig som bruger, så har det dansk support – dvs. at der sidder nogle kompetente medarbejdere bag telefonen, bag emailadressen og bag chatten, som i en ruf kan hjælpe dig med problemer store som små.

Det er klart, at danske SmartWeb ikke har samme muligheder som internationale Shopify, hvad angår integrationer, men der er dog muligheder for at integrere med langt de fleste typer af programmer. Det kan dog så godt være, at du ikke har 7 programmer at vælge mellem, men kun 2 programmer af hver type.

Ligeledes er programmerne dem, som flest vælger herhjemme. Dvs. Det vil typisk være et mailprogram som Mailchimp.

Se for øvrigt min oversigt over

Leave A Reply

Your email address will not be published.