Sådan finder du den Powerbank, der passer til dit eget forbrug

I løbet af de seneste år, er Powerbanks blevet utroligt populære produkter. Dette skyldes selvfølgelig at vi alle er blevet langt mere afhængige af vores smartphones i hverdagen, i forbindelse med arbejde, familie og venner. At finde den rigtige Powerbank kan dog være en udfordring da der er tonsvis af modeller på markedet, og at specifikationerne kan være svære at forstå. En god start, kunne være at læse en uddybet powerbank test, hvor der bliver gennemgået 10 forskellige Powerbanks – og hvilken model der passer til den enkelte type forbruger.

5000, 10000 eller 20000 mAh? Find den rigtige størrelse powerbank

Man deler powerbanks op i batteristørrelser. Udtrykket for dette er mAh, der står for milli-Ampere-hour. Dette er et udtryk for hvor meget strøm batteriet kan lagre, og derved, hvor mange opladninger man kan give til sine enheder, som en iPhone eller en iPad. Tag for eksempel en iPhone 8, der har et batteri på 1.821 mAh. Hvis man investerer i en Powerbank på 10000 mAh, vil man derved kunne få lidt over 5 opladninger, da 10000 / 1821 = 5,49 opladninger.

Naturligvis giver dette udtryk for, at jo større batteri man investerer i, jo flere opladninger vil man derved kunne få. Der er dog visse fordele og ulemper, ved at investere i en stor powerbank, som dem på hele 20.000 mAh.

Prisen: En Powerbank med et større batteri, vil altid være en dyrere investering, da større batterier er dyrere

Størrelsen: Den fysisk størrelse følger med batteristørrelsen. Derved vil en Powerbank på f.eks 20000 mAh, fylde langt mere i tasken, mens den også vil være tungere. Hvis man leder efter en lille Powerbank, som man kan have med i lommen, vil 20.000 mAh altså ikke være den rigtige størrelse.

Funktionaliteten: En større Powerbank har typisk flere indgange og udgange. Ofte ser man at de flere USB-porte, og man derfor kan oplade flere telefoner ad gangen. Samtidigt har de typisk USB-C, en lidt nyere type port, som mange tablets og større telefoner bruger.

Holdbarheden: En større Powerbank er ofte af en højere kvalitet, da batteriet skal kunne holde til flere slag og tab. Endvidere finder man også mange Powerbanks der er vandtætte, støvtætte eller resistente.

Når man har taget stilling til de ovenstående punkter, er man klar til at investere i en Powerbank. Og vigtigst af alt – en Powerbank der passer til ens egne behov.