DeLeschers Skincare Flytter

0

Gratisnyheder er de første til at annoncere DeLeschers Skincare flytning til nye og bedre lokaler. Hudplejeklinikken der var beliggende på Malmøgade på Østerbro, har nu fundet lokaler på en mere central adresse på Østerbrogade 122, lige overfor Østerbro Svømmehal. De gamle lokaler på Malmøgade, er overtaget af Anni Fønsby og hendes nye Cryosauna concept med klinikken La Concordia.

DeLeschers Skincare er kendt for deres store fokus, og med enkle midler, at levere den bedste ansigtsbehandling samt hårfjerning med sugaring og voks i København, og med den nye beliggenhed kan flere få glæde af de professionelle behandlinger som DeLeschers tilbyder. “Det er også rart at kunne tilbyde mere professionelle omgivelser” udtaler den lægeeksaminerede Kosmetolog Tanja lescher som er indehaver af DeLeschers Skincare “Det er meget vigtigt at man som kunde føler sig godt tilpas når man kommer ind i vores lokaler”, og lokalerne er flotte med store plakater med utraditionelle sort/hvide billeder på de de nymalede hvide vægge.

DeLeschers Skincare byder deres kunder velkomne 5 dage om ugen fra Tirsdag til Lørdag. Åbningstider samt online-booking er tilgængelig på deres hjemmeside.

Leave A Reply

Your email address will not be published.