Spar mere ved rigtig valg af bedemand

0

Når du står over for a skulle vælge en bedemand, så er der en del ting at tage stilling til og det er ikke altid man har tiden til det. Hos Fynske Bedemænd, har vi erfaret at mange bliver snydt med uforudsete udgifter, der kommer hen af vejen i forløbet. Dette prøver vi selvfølgelig at komme til ved at være 100% gennemsigtige med vores priser. Forhåbentlig følges der trop, så det ikke føles som en jungle, når der skal vælges bedemand til sine pårørende.

Vælg en bedemand du kan stole på

Når du skal begrave eller bisætte din pårørende, så skal du selvfølgelig have en bedemand du kan stole på. Jo mere ansvar du lægger fra dig og stoler på din bedemand, jo mere tid har du til at sørge og forberede dig på at give den afdøde en værdig afsked. Der er nemlig masser af ting der skal tages stilling til i forhold til ceremonien – Det er her vi kommer ind i billedet og kan guide dig til det valg der er bedst for dig. Det gælder blandt andet:

  • Afdødes ønsker
  • Kistevalg
  • Blomstervalg
  • Begravelse eller bisættelse
  • Hvem skal bære kisten
  • Gravstedet
  • Mindeceremoni?
  • Afmelding af alle aftaler afdøde havde

Dette og meget, meget mere er ting du alle sammen skal forholde dig til. Det sørger vi selvfølgelig for at dække alt sammen til en samtale. Vi sørger for du har tænkt på alt, så du kan bekymre dig om din familie.

Bedemand dækkende hele fyn

Som Bedemand i hjertet af Odense dækker vi hele fyn og er mere end klar til at tage hen til dig, hvad enten du er i Faaborg, Svendborg, Nyborg, Ringe, Odense eller en af de andre byer på Fyn.

Kontakt os gerne for en fuldstændig uforpligtende snak omkring dine behov for en ceremoni. Vi har døgnåbent på telefonen og dækker som sagt hele Fyn samt alle kirker. Vi ved hvor svært det er at miste, og ved hvor vigtigt det er for dig at føle dig fuldstændig tryg i dit valg af bedemand. Vi kommer ind i billedet, som en prisbevidst bedemand med etik og moral i højsædet.

Men husk nu, hvad end du vælger. Så hold godt øje med prisen og hvad de lover. Sørg for at få et prisoverslag du kan stole på og som ikke rykker sig, medmindre du selvfølgelig ændre i aftalen.

Leave A Reply

Your email address will not be published.