Veloplagt hypnoseshow til arbejdspladsen

0

Det er er veldokumenteret, at teambuilding og nært kollegaskab skaber både trivsel og sundhed på en arbejdsplads. Her hos Gratisnyheder sendte vi en af vores medarbejdere ud på virksomhed, der havde teambuilding dag, hvor der var et lidt alternativt indslag. Direktøren for virksomheden havde bestilt et Hypnoseshow hos hypnotisøren Shin Hypnose, der tilbyder hypnose til hele andet – både til privat og erhverv. Vores journalist overværede hypnoseshowet, som var en god oplevelse for alle.

Hypnoseshow – Da hypnotisøren gik på scenen…
Virksomheden sad i en halvcirkel rundt om en lille scene, da hypnoseshowet begyndte. En veloplagt hypnotisør, Mads Shin, trådte op på scenen og forklarede om dagens forløb. Han fortalte her lidt om hypnosens egenskaber, mens alle medarbejdere sad tryllebundet og lyttede. Herefter ville han vise lidt af hypnosens magi i praksis. Virksomhedens direktør blev placeret på en stol på scenen, og herefter blev han langsom hypnotiseret af Mads’ dvælende stemme – og dagens hypnoseshow var skudt i gang.. Herefter fik han at vide, at det var en ganske normal hverdagsmorgen, hvor han hilste på sine medarbejdere, men til forskel fra en normal dag, havde han en lille kat under armen, som han meget gerne ville vise frem.

Hypnoseshow skabte samhørighed
Direktøren gik herefter rundt imellem sine medarbejdere og hilste godmorgen og sagde herefter ydmygt: ”… men jeg tænkte også, om du ikke nok ville hilse på min lille fine kat… Er den ikke sød… Den hedder Michael. Medarbejderne holdt fint på grinene og hilste på den lille fiktive kat. Direktøren kunne ikke huske noget fra hypnoseshowet. Resten af dagen gik med højt humør. Overvejer du også en alternativ teambuilding dag, så kan vores journalist anbefale et hypnoseshow med fokus på etikette. Mad Shin fra Shin hypnose havde en veludviklet fornemmelse for grænser, som må er af høj vigtighed, når man på den måde tager magten over folk.

Shin Hypnose med dertilhørende hypnoseshow får vores bedste anbefalinger.


Leave A Reply

Your email address will not be published.